Kolding Automobil Club
Aktiv motorsport
Kalenderen:
Fre05-09Folkerace licenskursus kl 18 i klubhus
Lør06-09træning og event med Garder Foreningen
Lør13-09Klubmesterskab FR, fest i klubhuset
 
 
 
 
 
 
 
       
 
Vil du modtage nyheds mails - så tilmeld din mailadresse.
 
 
Har du en nyhed, du vil dele med andre, så skriv en
mail til webmaster
 
   
KAC Nyt:
 
 
Lørdag den 13. september 2014 afvikler vi tredje og sidste afdeling af klubmesterskabet i folkerace i KAC. Vi slutter mesterskabet af med at invitere alle til spisning, fest og hygge i klubhuset efter løbet. Marian Westphalen står for maden, så kvaliteten er med garanti helt i top. Drikkevarer kan købes til rimelige priser. Deltagelse i spisningen koster kr. 100 pr. person.
 
.... læs mere her.

 
KAC afholder folkerace licenskursus fredag den 5. september 2014 kl. 18,00 - 21.30. Tilmelding via e-mail til: ole@borkjessen.dk eller claus.pedersen63@gmail.com
 
.... læs mere her.

 
"Tak for et godt motorløb i går….det gik som det skulle…vejret kunne I jo ikke gøre noget ved…hils alle de frivillige og sige tak for en stor indsats…" Sådan skrev en af deltagerne efter 5. afdeling af DASU cup i folkerace, som blev afviklet lørdag den 9. august på Søholmbanen. Til trods for et lidt blandet vejrlig, blev løbet afviklet efter planen. At afvikle motorløb kræver en stor indsats fra mange hjælpere. En STOR TAK til alle jer frivillige hjælpere og officials, der gør det muligt for os, at afvikle motorløb under sikre forhold på Søholmbanen. Uden jer kunne det ikke lade sig gøre.
 
.... læs mere her.

 
HUSK tilmelding til klubmesterskaber er senest 19/8 2014 ved senere tilmelding er det dobbet startgebyr. Planen for dagen er:
Kl 9.00-9.15 vognsyn
Kl 9.30 Køremøde og morgenmad
 
.... læs mere her.

 
Der er nu lavet en tilføjelse til kac-motorsport.dk, nemlig at alle medlemmer kan oprette en bruger ved hjælpe af medlemsnummer / ID. Her kan man foruden at rette oplysninger om adresse, telefonnumre m.v. også oprette en side om 'mit team'. Du kan uploade billeder, og bruge dem på siden sammen med noget tekst om din bil, team, og dine intyeresser i øvrigt. Eller hvad du nu har lyst til at vise andre.
 
.... læs mere her.

 
Kom til området omkring LIDL og se nogen af Danmarks hurtigste rallybiler konkurrere om at køre den hurtigste tid på en af de bedste prøver i turneringen. - HJÆLPERE!
 
.... læs mere her.