Kolding Automobil Club
Aktiv motorsport
Kalenderen:
Lør21-03Folkerace licenskursus
Lør11-04Træning på Søholm, folkerace - vejrafh
Lør18-04Træning på Søholm, folkerace - vejrafh
Lør25-04Folkerace cup, Nørlund
Lør02-05Klubrally Søholm / Wuerth
Lør02-05Åbent hus på Søholm, folkerace m. m.
Lør09-05Folkerace cup, alle klasser, Nysum
 
 
 
       
 
Vil du modtage nyheds mails - så tilmeld din mailadresse.
 
 
Har du en nyhed, du vil dele med andre, så skriv en
mail til webmaster
 
   
KAC Nyt:
 
 
 
.... læs mere her.

 
Skal du ud at køre folkerace? Så er det nu du skal melde dig til årets første licenskursus. På kurset lærer du alt det nødvendige for at komme til at køre folkerace. Kurset varer ca. 3 timer, og afsluttes
 
.... læs mere her.

 
Vi har stadigvæk masser af opgaver som laves færdig i vores klub inden foråret, så kom og vær med: Lørdag d. 21. februar kl. 9.00 For at vi kan planlægge dagen mest optimalt og i forhold til bespisning, så har vi behov for en tilbagemelding fra alle jer som kommer denne dag.
 
.... læs mere her.

 
Torsdag den 26. februar kl. 19 mødes vi i klubhuset på Montagevej 9. I løbet af aftenen følger vi op på reglementændringer i banesporten og rally. Vi hører om hvilke løb de forskellige kørere
 
.... læs mere her.

 
Glædelig bagjul og  GODT NYTÅR  til alle KAC medlemmer og venner. Vi glæder os til at se jer i 2015! Husk vores generalforsamling den 26. januar, kl. 19:30 i klubhuset.
 
.... læs mere her.

 
På utallige opfordringer så tager vi lige en arbejdsdag mere i 2014. Så hvis du føler dig snydt for ikke have deltaget i efterårets projekt eller bare gerne ved være med endnu en gang, så har du nu chancen.
 
.... læs mere her.